18. máj 2021

Developer Mint Investments vybral pre financovanie výstavby projektu Metropolis strategického partnera Tatra banku

Autor HERRYS
Developer Mint Investments vybral pre financovanie výstavby projektu Metropolis strategického partnera Tatra banku

Developer Mint Investments začiatkom mája zahájil v novom downtowne prípravné práce k výstavbe atraktívneho rezidenčného projektu Metropolis. Na financovanie projektu si vybral Tatra banku, pričom rozhodli jej dlhodobé skúsenosti s financovaním komerčných projektov a vysoká profesionalita.

Na celú výstavbu projektu Metropolis vrátane pokrytia prípravných stavebných prác poskytla Tatra banka úver vo výške 42 miliónov eur. Mint Investments sa rozhodol pre Tatra banku, pretože ponúkla najlepšie podmienky a predstavuje stabilného a silného partnera, ktorý má profesionálny tím a skúsenosti s podobnými projektami v tejto lokalite. Plánovaný termín dokončenia projektu je štvrtý kvartál 2023.

Spolupráca s kredibilným partnerom - s Tatra bankou, predstavuje pre potenciálnych záujemcov záruku, že ide o kvalitný, konkurencieschopný projekt s vynikajúcim investičným potenciálom. Žijeme neisté časy, ale jedno dnes s istotou vieme, že investovanie do nehnuteľností je správnym a stále bezpečným rozhodnutím. Lokalita Mlynské Nivy, kde vzniká nový downtown, patrí z pohľadu investícií k prémiovým. Preto Metropolis odporúčame ako pre účely vlastného bývania, tak aj pre investičné zámery. Sme radi, že prostredníctvom tohto projektu vyhovieme túžbe viacerých ľudí po modernom a zároveň komfortnom bývaní v centre hlavného mesta. Ďakujeme Tatra banke za dôveru v náš projekt, v našich ľudí a v našich partnerov, “ povedal Sebastien Dejanovski zo spoločnosti Mint Investments.


Veľmi si vážime možnosť financovať výstavbu projektu Metropolis. Sme presvedčení, že lokalita nového centra Bratislavy a skúsený partner v podobe Mint Investments robia z Metropolisu veľmi atraktívny rezidenčný projekt. Sme radi, že sme mohli podporiť nášho klienta a prispieť k ďalšiemu rozvoju Bratislavy,“ uviedla Danka Morávková, vedúca oddelenia financovania nehnuteľností v Tatra banke.      


O projekte: Metropolis je moderný rezidenčný projekt, ktorý kombinuje bývanie a ďalšie dôležité funkcie, ktoré napĺňajú potreby a záujmy ľudí. V ponuke sú moderné byty od najmenších jednoizbových, byty s predzáhradkou až po veľkolepé 5-izbové byty s terasou. Na prvých dvoch nadzemných podlažiach bude komerčný parter, ktorý vytvorí priestor pre obchody, reštaurácie, kaviarne a služby. Aktuálne úspešne predaných 40 % rezidenčných jednotiek naznačuje, že o byty  v Metropolise je a ešte bude veľký záujem.