22. jún 2021

METROPOLIS pokračuje vo výstavbe realizáciou spodnej stavby

Autor HERRYS
METROPOLIS pokračuje vo výstavbe realizáciou spodnej stavby

Aktuálne sa realizujú prípravné práce a koordinácia výkopov. Výkopové práce budú prebiehať do septembra 2021, keď dosiahnu približnú hĺbku 7 metrov pod úrovňou terénu. Realizácia základovej dosky je naplánovaná do konca októbra. Tieto práce realizuje skúsená stavebná spoločnosť Metrostav Slovakia a.s.

„Zdravé a kvalitné projekty musia stáť na pevných základoch, preto sme výstavbu tejto časti projektu Metropolis zverili do rúk skúsenej stavebnej spoločnosti Metrostav Slovakia, a. s., ktorá patrí k najväčším stavebným firmám na slovenskom stavebnom trhu. Projekt Metropolis významne rozširuje ponuku kvalitného rezidenčného bývania v centre mesta a prináša nové trendy, vďaka čomu sa nový downtown zaradí k najvyhľadávanejším lokalitám pre život v Bratislave. „Záleží nám na tom, aby bol tento projekt kvalitný už od samého začiatku a dôverujeme spoločnosti Metrostav Slovakia, a.s., že preň vybuduje pevné a kvalitné základy,“ – povedal Sebastien Dejanovski zo spoločnosti Mint Investments.

O projekte: Metropolis je polyfunkčný projekt, zameraný na mestské bývanie vo vysokom štandarde. Kombinuje bývanie a komerčné využitie. Ponúka moderné byty a apartmány od najmenších jednoizbových, byty s predzáhradkou až po veľkolepé 5-izbové byty s terasou. Na prvých dvoch nadzemných podlažiach bude komerčný parter, ktorý vytvorí priestor pre obchody, reštaurácie, kaviarne a služby. Budova Metropolisu bude pozostávať z dvoch atraktívnych  symetrických zrkadlových veží a bude postavená na rohovej parcele na križovatke ulíc Bottova – Chalupkova. Na zvyšnej časti pozemku budú realizované atraktívne sadové úpravy verejnej zelene s drobnou parkovou architektúrou. Pozemok ostane otvorený verejnosti  bez oplotenia tak, aby sa prirodzene začlenil do organizmu mesta. Výhradným predajcom  rezidenčného projektu Metropolis je realitná kancelária Herrys.